Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade älskares vän

Hon sa:
"Stugan ska jag pynta, plocka sen krusmynta,
sätta i mitt hår, och gå ut i den friska vår.
Sen i solnedgången går jag ned till spången.
Skogen står så tyst och grön, solnedgången är så skön."

Ställde sig på tvären
speglade sig i en spegel av stål
sparkade av sig sin stålhetta
gick aldrig mer till jobbet
...och druknade i sig själv...

Nu är hon död,
begraven levande
somnade på huk
från första dagen i sitt liv
vill mer
men kunde inte nå...

Hon är min älskade
älskares vän...





Fri vers av Herr Fred Frikadell
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-02 13:04



Bookmark and Share


  Camilla_DenVilda
Tårögd.....
Såå fin!!
Me like a lot!!

kram
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Herr Fred Frikadell
Herr Fred Frikadell