Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I krig med solen

Uppe för länge, nere för sällan
Det är mellan stjärnorna jag gillrar fällan
andas eld, doftar glöd
dina tårar får mig att vilja bryta mitt bröd

En varsam hand över ett förvridet sinne
smeker aska till ett barndomsminne
bortappad men åter funnen
en dröm, ett liv, så lätt försvunnen

Tappra själar, ta på er pläden
de här orden kommer att hjälpa er på färden
Ett krig mot solen, innan den brinner ut
gå vidare med brutet hjärta mot ett värdigt slut....




Fri vers av Herr Fred Frikadell
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-23 12:45



Bookmark and Share


  Mikael Llewyn Novac
Första gången jag läser dig dikta på detta sätt :) ovant but I like it :)
2010-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Herr Fred Frikadell
Herr Fred Frikadell