Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluten hand


hjärteblodet
stelnad kärlek

bländar djupet i din själ




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-04 19:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande rader
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth