Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu sluter jag ögonen i natten

Nu sluter jag ögonen i natten
för att slutligen vila ut i dina drömmar,

din kärlek är ju större än döden vi besegrade
vår längtan saknar ideal,

jag slet dig in i mina sanningar och klädde av dina ord
nakna möter vi döden tillsammans medan vi älskar

bortom regnbågen

ler




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-04 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth