Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skipa rätt

att ställa sig och skrika
efter rättvisa är enkelt

att skipa verklig rättvisa

är svårt, för hur
vet man vad det är?

synfält och vinklar
korsar varandra

med trubbiga receptorer
slirar världens alla ögon

men en ros är vacker

det syns tydligt




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-04 19:51



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
'en ros är en ros är en ros'

Bland dina bästa.
Så klar och fattad.
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP