Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon log en evig dröm sann

Hon log en evig dröm sann
vi,

nära
tog dig med i mörkret,

du bor ju i mitt hjärta nu
älskar fria

regnet i en solnedgång




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-04 21:28



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fin. =)
2010-06-07

  Alexander Gustafsson
Fantaskiskt poetat...
2010-06-06

  Nina Nightwish
Den var söt, Peter:)
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth