Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gick energisk stjärnenatt

Gick energisk stjärnenatt
dofter,

de laglösa
vi behöll,

ditt hår
de rykande,

ruinstaden blöder sot
gårdag,

flyger felaktiga törnar i ett villebråd av hav
delad,

varde ljus sa fågelskrämmors kör
de skrikandes eoner,

flummarna på rad
ditt hjärta bortom skatten vi har funnit,

delat måleri förtvinar
brustna samveten,

skriker dina tårar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-05 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth