Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon skrek en tår av eld

Hon skrek en tår av eld
då månen log en lånad natt,

hjärtan vilar i min hand

du vet mig le

högt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-05 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth