Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Må unga människor ändå förstå...

 

Lyssnar på radiogudstjänsten, samtidigt

med blicken njuter jag vår flagga på håll

jag kan kombinera båda utan svårighet

Men på skolavslutningen i kyrkan

får känslan för och tankar om inte kombineras

Må unga människor ändå förstå

mångfaldens givande källa, olika religioner,

olika länders seder, unika människor, olika

tankars möjligheter i en förlängning,

som ger så mycket av vänskap och kärlek.

 

(c) tk.

 




Övriga genrer av thyra
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-06 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra