Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankebortfallets gissel

 

I sinnet den unge pojken

i kroppen en gammal man

tanken och mobiliteten

är inte längre samordnade


Du vill ju så gärna

att allt ska fungera som i unga dagar

att du ska kunna allt

utan att tanken är med

 

Så svårt att fokusera på allt

när allt en gång gjorts av sig själv

kropp, armar, händer, fötter och ben

är numera inte din viljestyrkas lag

 

 

 




Fri vers av thyra
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-06-03 02:48



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Sorgligt, men tidens gång
Den Kan ingen värja sig emot, trots evigt fäktande
2022-11-12
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra