Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ord jag saknat

 


Ett ord jag saknat

har äntligen återkommit

Solidaritet

 

hos mig har det levt

och agerats efter

trotts tidens egoism

 

det begravdes på nittiotalet

och hela tvåtusentalet

har jag efterlyst ordet

 

under flyktingkrisens år

var det ett fult ord

som inte användes alls

 

men nu är det äntligen här igen

ett ord som rymmer oss alla

 SOLIDARITET

 

(c)tk

 

 

 

 




Fri vers av thyra
Läst 242 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-03-05 10:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hittade du tillbaka till ordet först nu?
Varför inte 1975, när marockanerna marscherade in i Västsahara eller när Indonesien ockuperade Timor Este?
2022-03-05
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra