Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flash fiktion. Sommartävling2021


Livets lärdom!

 

Medelålderns uppvaknande!

Fostranskrav bortvalda;

Frihetens lycka!

 

(c)tk.




Prosa (Kortnovell) av thyra
Läst 305 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-08-28 23:17



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Ja, sant! Man är äntligen fri!
2021-08-30
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra