Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min otämjda trädgård

att ha en trädgård

sin egen bit av världen

tämjer naturen




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-06 15:31



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Kinesiskt ordspråk:
Om du vill vara lycklig en timme: drick en flaska vin
Om du vill vara lycklig ett år: gift dig
Men om du vill vara lycklig hela livet: skaffa dig en trädgård!
2010-06-06

  Måna N. Berger
En slående tanke!
2010-06-06

  stenen/ Yv Ericsson
underbar text! som förstärks med det makalösa trädet!!!
2010-06-06

  Catharina Edin VIP
Har insett att jag också vill ha en trädgård.
Inte för att tämja naturen, men dock!
Och vilken vacker bild. Säger allt.
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP