Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära

Du såg mig
hörde mina ord
kände min känsla
läste mina tankar
rörde mitt innersta
utan ord

Du är borta
sprang för fort
ville för mycket
dog utan avsked

Vissa nätter kan jag
höra dig andas
nära min kind


Jag sörjer dig inte
saknar dig inte
jag hör mig upprepa dessa
ord
som
ett
mantra

Var du än är nu
finns något av dig
alltid kvar här närma mig









Fri vers av flinka vera
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-06 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flinka vera