Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens barn

Spring spring det vad dom sista orden
som kom ut ur hennes mun
Mor du dog under soldaternas
svettiga avstängda kroppar

och världen blundade

jag sprang och sprang rakt in
i helvetet som kallas för
Nestlé kaffeodling
slav utan lön
men med rätt till en
plats i skylet

barn förekommer inte här
sa den vita bossen till
reporten

ser du mig
frågar jag Joffo som är
12 år och ganska snäll

han gråter lite tyst
men trycker min arm mjukt
och viskar ut i mörkret
vi finns







Fri vers av flinka vera
Läst 379 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-03 22:24



Bookmark and Share


    flinka vera
tack för det
2010-06-04

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
fin och viktig text
2010-06-03
  > Nästa text
< Föregående

flinka vera