Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset

Auroras vita hästar springer i natten

lyssna du noga
kan du höra deras hovar

viskar natten










Fri vers av flinka vera
Läst 1802 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-16 23:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
kort och gott till innehåll
samt fri för tolkning
det gillar jag
2012-04-16
  > Nästa text
< Föregående

flinka vera