Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon vaknade i vissna rosor

Hon vaknade i vissna rosor
gårdagshjärta,

heroinet verkar ej
grå nål
krokigt liv av stämningar

drömmens logiska förklaring då vi satt i skyn och hämnades en skadad dröm satte min pistol ot ett huvud,

pang
bort med tankar
renad,

bortom det förståeliga
hon vaknar ej,

ser liv förvränga sanning
tro
död tro,

ett jävla lik och ni skrattar
våldgästade mitt hjärta,

värmen outhärdlig smälter drömmar
renaste snö biter snart frånvaron skral vind lyser skogar röda

natten viskar slutet på en saga




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-07 10:33



Bookmark and Share


  Noomi Henning
vackert skrivet,men håller med, fattar inte vad du vill förmedla riktigt.
2010-06-07

  lodjuret/seglare VIP
som vanligt 'fattar' jag inget, men du skriver ändå spännande, men det fördriver en stund att läsa texten och försöka klura ut något
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth