Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GE MIG!

Ge mig bara ditt lillfinger
så ska jag svälja dig med hull och hår
Som en best
fast mycket skirare
är jag
Din styrka vill jag åt
få del av den
Ut i mitt blod ska den strömma
Din styrka
Och ditt mod går samma väg
Mitt kvicksilverblod och ditt lugna
som i sakta mak flyter fram
blir en magisk blandning
av hårt och mjukt
så ge mig liv, liv, liv
och ännu mer liv




Prosa av Lindalou
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-08 00:03



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jaaaaa...härlig längtan i de här orden!
2010-06-09

  Johan Bergstjärna VIP
Ja för att få det man längtar efter och behöver så måste man BEGÄRA det, be om det. Starkt skrivet!
2010-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou