Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..medans världen krigar på...

..äter kossorna gräs och njuter av livet utan att bry sig om va andra ska tycka..




Fri vers av kråkan VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-06-08 00:59



Bookmark and Share


  Vildand VIP
då är kon och jag lika, jag skriver och njuter av livet utan att bry mig om vad andra ska tycka ... men till det krävs mod när det gäller poeter, för de kan faktiskt vara bra nog så petiga ... :)))
2010-06-08

  Mats Henricson
Om reinkarnationen har någon sanningshalt så vill jag bli en liten skogsmus, boende långt ute i skogen, långt från den HEMSKA s.k. "civilisationen", ett farligt liv, men med min intelligens skulle den skogsmusen ha en sportslig chans att hamna i "Guiness Book of World Records": Världens längst levande mus !
2010-06-08

  Mats Henricson
Människan är och förblir Världens Värsta Rovdjur !!!!!!!!
2010-06-08

    Max Poisé
å så är de snälla också :-)
2010-06-08

  aol
så sant vännen
2010-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Och delfinhannarna våldtar sina honor. Katter njuter av att plåga möss.
2010-06-08

  Gothian X
Mänskligheten är helt hopplösa varelser, jag skäms varje dag hela tiden att jag är en människa. Skadedjur som kackerlackor är ingenting att gnälla över om man säger så!
2010-06-08

  Sonja Sidorow Lapington
visst är det så
2010-06-08

  ia VIP
frågan är om man skulle ha blivit en ko????

:)
du skapar funderingar med få ord.
2010-06-08
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP