Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyligen såg du min kyla

Nyligen såg du min kyla
erfor mitt hat,

genomskådade min bitterhet
för att åter,


vakna upp

i mina mardrömmar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-08 21:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
vilken tur att vi som har att dela på samma jord, samma luft och samma vatten, ändå inte kollektivt måste leva och mötas i varandras drömmar om natten
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth