Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min källare

Därunder i källaren
är allt samlat

det gamla, det goda, det dåliga

osorterade fragment

av livet

trappor fyllda med aningar

räcket rangligt

iskalla insikter väntar
bakom väggarna
ingång förbjuden
utgång gagnlös
en gång därnere

övermannad

av eldar som ingen tänt

brinner torrt bränsle

av senkomna insikter




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-08 22:48



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Källaren; det undermedvetna. Spännande skriftat. Gillar särskilt elden som ingen tänt; man undrar: vem tände den???
2010-06-08

  Måna N. Berger
Ja, i källaren ja, det beskriver du bra! Där stuvar vi undan allt.
2010-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP