Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingeting som syntes för ögat

Det var bakom skjulet
där tistlarna växer, fjärilar
där man gick för att pissa
aj, så det stack i rumpan


där fanns ingeting
som syntes för ögat,
den ensammma stunden
uppstannad, som fångade
tiden ett ögonblick där
helt stilla i min hand

en tunnel, och rymden
som bara log sitt vänligaste
leende fyllde min undran med
hunger efter tomrummet

där närvaron öppnade sig




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-09 18:57



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Som Anna säger; ett fruset ögonblick, vackert upphämtat ur tiden.
2010-06-10

  Anna*
Mycket talande och vackert ... ett fruset ögonblick i tiden med känslor därtill
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP