Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vackra liv


i ditt vackra liv
när du var älskfull
var min
i ditt vackra liv
blev mitt
ännu vackrare
i ditt vackra liv
finns jag
inte kvar




Fri vers av Drömkram
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-09 18:19



Bookmark and Share


  Drömfångare
Det låter så fridfullt och harmoniskt allting, ända till sista raden, när du plötsligt överraskar läsaren på det där viset! D:
2010-06-15

  Drömkram
Ja, kanske livet, men inte mycket mer. Kram
2010-06-10

    Anthony H
Men livet går vidare
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Drömkram
Drömkram