Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Särskilt inte ner i tvättstugan

jag tänker

tänker på allt
jag måste göra

göra, nu genast!

tänker och tänker
på hur man planerar
för att allt ska bli till
det bästa

vrider och vänder
på alternativen

det finns många möjligheter

och jag har bestämt
mig för att vara

rationell och väldigt

Duktig

av allt man måste göra
på samma gång

gör jag så ingenting
kan verkligen inte
bestämma mig för
vilket jag ska göra

först

gör jag inget
ingenting alls

särskilt går jag inte
nej aldrig går jag

ner i tvättstugan




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-09 19:47



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Tvättstugan står kvar, hahaha
Så diktjaget får väl gå dit idag, istället.
Roligt skrivet om vardagens slit och släp.
2010-06-10

  Anna*
*skratt* känns som jag har varit där =0)
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP