Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlamad

Förlamar döden även dig min vän
förvånar frånvaron av liv,

res med
ty du har ej ett val,

rinnande sekunder visar vägen
mot ditt slutgiltiga öde,

dagen kom

med samma grymhet som den lämnade oss.




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 218 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-06-09 20:01



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket snyggt
2010-06-11

    ej medlem längre
Mycket bra: men vi får i mångt och mycketden dag
vi skapar.
2010-06-10

  Sonja Sidorow Lapington
JAG finns på samma stig som du...den är evig!
2010-06-09

  Ulf D VIP
En klar och redig text mot tidens obarmhärtiga maktspråk.!
2010-06-09

  Ingela Svenson VIP
Utan liv ingen död, utan död ingenting
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth