Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknar sköra skal natten då vi älskar

Vaknar sköra skal
vi hade älskat,

nattviol
din hals,

vit
en kyss av trä,

log en sång
badar ljus,

ditt hår i vinden,
vänder lyckan hit,

din blick når kärleksdjupa år
mitt fängelse,

rör dig
nära,

ville du gråta
nattens vrål,

min kärlek leker kall

fragil nyans av kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-09 23:07



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Även texten är fragil på ett vackert vis
2010-06-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth