Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annat i livet an att skura

Annat i livet än att skura golven
så de blänker bonade och vaxade

room service, en
stolthet för hemmet

jag köper såpa
jag skurar golven

och önskar att jag
ändå hade gift mig
med honom eller
den andre mannen

men jag sa till dem

- ge mig inga löften
att älska mig för evigt
du bryter dem bara

ingen pratar med mig
mina golv är tomma
inga dansande fötter
i vackra skor

mitt hem är utan vilja
golven svajar hotfullt
blänker av oälskad kärlek
som tröstlöst föll av

blandas med dålig andedräkt







Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-10 21:44



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Sorgfyllda rader som känns.
Bra skrivet
2010-06-11

  stenen/ Yv Ericsson
"blänker av oälskad kärlek" så sorgligt vackert. catharina säger något bra. man har sig själv.
mycket bra dikt som alltid!
2010-06-11

  tom boreland
du får en puss på lördag
minst....
2010-06-10

  Anders Perols
Väldigt bra diktat. Tröstlöst skrev du och tröstlös är känslan efter läsning.
2010-06-10

  Catharina Edin VIP
Nejmen vad sorgligt. En ånger, och en längtan. Man har ju sig själv också, glöm aldrig det.
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP