Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en vänn..


..bästa mamman i världen..

..brukar mina barn säga till mig..det är inte alltid jag blir bara glad..ibland blir jag sorgsen också..för vad vet dom?..dom fick ju inte direkt välja..inte heller har dom fått chansen att testa någon annan..ibland är jag faktiskt direkt värdelös som mamma..fast mina kära prinsar vet inte det..för dom..är ju bara barn..och måste lära sig först..av mig...hua!..fick reda på igår att en av mina kära vänner ska få äran att ge liv till en ny..underbar..varelse..glad blir man ju alltid av dessa besked..fast denna gång..blev jag extra glad..för om det är någon som är bästa mamman i världen..så är det hon..så grattis kära du!!..nu vet jag ju..att du inte läser detta..för du läser inte..hur skulle du ha tid med det?..all din tid..går till..just det som är din vackra uppgift i livet..att vara världens bästa mamma..ibland önskar jag att det även var min uppgift..fast..så enkelt är det nog inte..men även om du inte läste..vill jag ändå att du ska veta..du är världens bästa mamma..




Fri vers av kråkan VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-10 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP