Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..uppmuntra mig inte..

..till frispråkighet..om du inte vill höra vad jag tycker..lek med tanken..tyst..om du vill ha medhåll..uppmuntra inte mig..att öppna min känsla..om du inte vill veta vad jag känner..förstå istället att din känsla är din..jag har en egen..fråga mig inte om den..om du inte vill höra svaret..vill du höra är jag ärligast i världen..men har också lärt mig..att det är inte alltid..det är det som andra vill ha..vad som än sägs..




Fri vers av kråkan VIP
Läst 820 gånger och applåderad av 21 personer
Utvald text
Publicerad 2010-06-10 23:54



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Mycket viktiga insikter, bra formulerade.
2014-11-18

  Tabac VIP
"Om man förvränger sin egna sanning, lever man i en förvrängd verklighet."
2014-04-09

    pilsner2b
.....Nyfiken.....
2011-03-27

    ej medlem längre
Mycket bra!
Du får fortsätta såhär.....
2010-09-05

  stefan.g
Gillar speciellt; "förstå att känslan är din". Det ord valet är gott....
2010-08-21

    ej medlem längre
Jamen ta mig tusan! Precis så här vill jag oxå säga men nu är det du som har sagt det och jag vet att du menar varenda ord:)
Gillas som bara den och bokmärks!
2010-06-11

  Quasimodo
Sanning och ärlighet vara längst sägas det, men det är inte alltid så gott att smaka den, men det kostar om man vill veta och vara säker! Tack för dina tankar här!!
2010-06-11
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP