Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en stund av vila




Integritet

 

Jag är ömtålig

så låt mig vara

stör inte

kom inte hit

om du inte vill mig väl.

Förvänta dig intet

kräv inget,

men sätt dig ner och ta en kopp kaffe

kanske vankas det nybakat (om du har tur).

Ankaret är väl förankrat i havsbotten

jag sitter inte fast..utan istället känner jag trygghet i stillheten.

Förnöjd med det jag har och viss om att vilsamheten är att föredra.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-11 20:02



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Ändrat...skrev fördra med avsikt, för att det är ett gammaldags ord.
det ger en go klang tycker jag. men men...det blir också bra såhär. tack.
2010-07-20

  Epione VIP
Låter tryggt och härligt..
Distans till närhet, tycker om att diktjaget inte sitter fast, är rörlig och fri.
Titta på sista ordet..stavningskontrollen på G :)
Nybakat..ja tack
2010-06-12
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~