Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaffelatte och hångel

du har fastnat
på mina vävnader
härjar rundor
och får hemoglobinet
i mitt blod
att forsa
snabbt snabbt
genom alla vener

och i mig
finns en liten liten
del av dig
fastän ingen visste
vad som skedde

vi var säkrade
från verkligheten
från världen
och visst kändes
det bra
att rymma
glömma
försvinna
och gömma
med dig

tunga andetag
tusen hjärtslag
vi ses
en annan dag

snart




Fri vers av soulsistah
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-12 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soulsistah
soulsistah