Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen

outhärdligt vaknar jag upp
utan dig idag




Fri vers av Drömkram
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-12 18:17



Bookmark and Share


  horror vacui
usch, vilken konstig känsla jag fick.
kan påstå att jag känt så allt för ofta.
inte kul alls...

dock kändes detta mer allvarligt än vad jag kan
förstå förmodligen.

ja, väldigt få ord som verkligen slår knut på hjärtat här!
2010-06-12

  Drömfångare
Få ord som säger mycket.
2010-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Drömkram
Drömkram