Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon låg i mina drömmars väntan fri

Hon låg i mina drömmars väntan fri
tar ditt hjärta i min hand,

vet en guldkyss utav dvala
blommor i ditt hår, skriker

tysta kärleksvrål i örat av en sorgsen dröm,
du sjunger evig vila

nära viljan hitåt mina drömmars ängel
dina ögon ler om sanningarna,


gav din kropp
en själ var min förenad nu,

kysste regnet i mitt hår vi låg
du grät av natten

våra kön förenas
evigheters ljus

av silver




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-13 05:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth