Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte idag, men imorgon

Inte göra någonting alls
inte idag
men imorgon, då ska jag

städa källaren
min och hela världens
djävla källare

där allting samlats
bråte allvarstingen och
det jag inte ville se i ögonen

duktig

ja då ska jag bli duktig

ögonen tåras
då synen tvekar

imorgon är min frihet
idag mitt fängelse

snart är imorgon
idag




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-13 23:01



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ja, nu redan är imorgon idag. Och allt ska göras. Det gäller att ta mod till sig.
2010-06-14

  stenen/ Yv Ericsson
städångestens röda lampa..stackars dig:(
"gör aldrig idag, det du kan göra imorgon.."
2010-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP