Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ska sitta vid havet

Vi ska sitta vid havet
och se hela världen där
mot horisonten som
breder ut sig ,som himlen
fast rakt ut till oändligheten
eller till Danmark
då ska vi tänka lika långt
och se varandras innersta tankar

och svaren därute




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-13 23:08



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Kanske vilar svaren i havet; det är ju därifrån vi kommer.
Stämningsfullt.
2010-06-14

  stenen/ Yv Ericsson
havet förenar. och imorn skall jag sitta vid mälaren och tänka att vattnet når enda till varberg!

vacker mycket vacker dikt!
2010-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP