Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Badrumsrenovering

Jag har en sjungande
snickare i mitt badrum

men han säger "baderum"
för han sjunger på norska

och skrattar

medans han river ut

hela skiten

vänta och se
vad det blir av de'

vips, här kommer badkaret
vandrande ner för trappan

med en snickare i varje ände




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-14 07:48



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Gillar denna! En inblick i din vardag; din nya vardag som innefattar ett sprillans nytt badrum; vilken dröm!
2010-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP