Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talade lockelser till mig

Det var så
att havet talade till mig
utan att jag förstod
vad det sade

talade lockelser till mig

ropade bönande och
krävande om vartannat

i min värld var det en fara
vem kräver så av mig?
vem är min fiendes fiende?

havet har sina egna tongångar

egna bevekelsegrunder
jag känner dem inte
men förnimmer att styrkan

är oemotståndlig

när man förstår språket
bllir allt så tydligt

som en gåta man just löst




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-14 12:01



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Havets gåta löst. Underbart.
2010-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP