Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt en planet i sin omloppsbana

Om du skrev dikter
som var bara för mig
om du visade mig att
jag hade betydelse i ditt
liv som en egen person

då skulle jag till sist
vara säker på att
jag funnes, och jag
skulle tro på dina ord
när du säger att jag
betyder allt för dig

men din blick kräver
när du ser på mig, när du
tittar på klockan och
räknar mina steg
är det snarare så att
i din föreställning

är du själv solen och
världens centrum
därför misstycker du
nu när jag inte längre

cirklar kring dig likt
en planet i sin

omloppsbana





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-14 13:41



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Som det kan se ut, ja. Många parallella universa här på jorden.
2010-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP