Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kråkan

Varje dag ser jag en kråka från min
Balkong
Den är mysig...
Jag börjar gilla den fast det är en kråka...
Jag hoppas vi blir polare....




Fri vers av Trazan
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-15 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan