Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller - Så kan det gå


Att skapa världen och äta en ko

idag

har jag skapat världen

det var inget särskilt med det
ett nöje bara, var lite uttråkad
men jag är nog inte helt nöjd

satte mig själv där, lite oövertänkt
blev hungrig - det där med näring
var något jag inte riktigt snappat

herregud vilket onöödigt trams
jag glömde bort detdär med att
enegri förbränns, och hur det nu var

så jag åt en ko, en sorts fyrbent
varelse som ingick i paketet

lite slarvigt uppslabbad, dog gjorde den
och smakade
ja det smakade, ett nytt ord, just uppfunnet

det är en upplevelse i munnen som man
inte kommer undan, kan vara riktigt
angenäm eller, som i detta fall - otäck

nu är jag ganska däst

energifrågan igen -man faller liksom i dvala
när man ätit, särskilt om det är en ko

Och jag frågar mig nu, -Vad ska jag ta mig för

imorgon?

Det kan bli vad som helst

hoppas det blir bättre än

denna dagen skapelse




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-15 21:05



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Hahaha, suveränt!
2010-06-17

  Nanna X
den här var helt underbar! en slarvig gudinna som skapar Auðumla och sen råkar käka upp henne bara sådär. lycka till nästa gång! ta lite Eddan och chagall och skaka om, det ska bli kul att se resultatet...
2010-06-16

  Suzy med punkterna
Intressant text som får mig att le på ett konstigt lite snett vis
2010-06-16

  stenen/ Yv Ericsson
ja konstiga saker händer här! mycketr bra och läskigt!
2010-06-16

  Catharina Edin VIP
Jag har ett toppen-förslag: Imorgon kan du bli vegetarian!
Tänk att vi båda skrev om kor.
2010-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP