Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina ögon skrek en sann kärlek

Stod här
vi såg bubblande,

din hals var vit snö
havsalger som solens sommar,

dina ögon skrek en sann kärlek
vandrade samman,

inåt

bara inåt mitt hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-15 21:25



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ännu en text som är förtjusande
2010-06-20

  anits VIP
Vackert
2010-06-15
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth