Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett skott i natten brinner av

Visste kriget
satte kanylen i mitt hjärta sköt en silad dröm förnärmad kyss av tomma rymders raseri,

ett skott i natten brinner av
en blodig tår förkunnar

ensam död
ett ruttet hjärta står upp,

kämpar
movind,

dina drömmar

dog




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-15 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth