Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldad stjärna ler förtrollad natt


Eldad stjärna ler förtrollad natt
i guldets dröm du fann

en tår i mina ögon
hjärta svär

i älskog gryr vi hela




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-15 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth