Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker själ förenar tvåsamhet


Vacker själ förenar tvåsamhet
besitter nu ditt hjärta,

tog din oskulds fyllda natt med rosor
doftar poesi,

du kan vara min i evigheter nu
hennes andetag besegrar döden,

smärtan
mörkret utav kroppar i din mörka saknad,

säg mig vetskap nu,
då vi möttes,

förenade eoner
ljuset griper tag,

speglade skuggorna i vinden
jag stal din vördnad,

föringa evighetens töcken
du ville höra mina sanningar skrika,

väger stelnad fruktan

kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 421 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-15 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth