Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eliten och Illusionisten

När Eliten tar till den väl
beprövade konsten att

förvilla folket

då inträder illusionisten
på scenen i ett rökmoln

och just när vi som bäst
behöver vår klarsyn

slänger han

blå duster i våra ögon
på himlen planterar han

små rosa moln med
prinsar och prinsessor

och bilder av evig kärlek

under tiden sker deras
konster bak kulisserna

men kråkorna varslar




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-16 09:26



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Tur man har kråkorna. Eller är vi kanske kråkorna?
Stiligt skrivet!
2010-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP