Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På gränsen till vansinne

När hon ser honom
glömmer hon att andas

inte med förnuftet men
på gränsen till pekoral

på gränsen till vansinne

förblindas hon




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-16 20:33



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Oj, denna var kär! Intressant.
Och hett.
2010-06-17

  KristinaE
..sanna ord om förälskelsens sötma eller dårskap!
2010-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP