Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fikapaus



Med utsikt ner i gränden,
små avsatser med bord och stolar,
dricker kaffe på blommig servis,
äter citronkaka på fyrkantigt rött fat,
färger harmoni,rustikt antikt,
det är så härligt med sådanahär pärlor
man bara kan hitta utomlands känns det som.
Solen värmer i nacken,
den trötta katten på stolen brevid
tvättar omsorgsfullt sina tassar,
sorlet från människorna runtom,
musiken inifrån,
En varm känsla av att vara nöjd
just här, just nu!





© Erika Olofsson




Fri vers av missblondie
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-16 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

missblondie
missblondie