Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordval från kylskåpspoesi 2008, ordet var furniture/möbler.


Bodelning




Möblerar om.
Soffan "the centerpiece"
blir två fåtöljer.

Vi ser på varandra,
din seniga hand på armstödet
en lampfot i den andra.

Jag håller hårt om kudden
VI köpte förra våren.
Då allt var så bra.

Nu står flyttkartongerna redo.
Redo att packas fulla av allt
vårt.
Ditt och mitt
var för sig.

Finns ingen plats för dig
i mitt nya hjärta, mitt nya hem.

Men du kan få behålla kudden
Om du vill.





© Erika Olofsson




Fri vers (Fri form) av missblondie
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-18 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

missblondie
missblondie