Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




DjupSkogs SjälaDans









Djupare in i den magiska skogen

växer det mörkblåa tulpaner

i stora mattor

och

en sång hörs

från djupare djup

Vi stannar upp & lyssnar

Fåglar sätter sej på våra huvuden

Lodjur lägger sej & spinner vid våra fötter

Skogen vibrerar av en salig glädjes ljus

Vi lägger oss i en mossa 

och somnar skönt

Nästa morgon vaknar vi

vederkvickta helade

och vandrar ännu djupare

in i den underbara skogen

där vi får bevittna

de okända varelsernas dans

och

vi förenar oss med dom

& dansar

själaglatt

lyckliga som

barn.

 





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-16 23:34



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Känner skogens virvlande dans och den sköna sången ända hit på jobbet så det var en mycket bra skriven poesi.
2010-06-17

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
fin magisk stämning!
2010-06-17

  Elwania
Skogens varelse är många
din text är söt.
2010-06-17

  Lavinia Röd
Den skogen skulle jag också vilja gå i! Underbara bilder förmedlar du. Tack!
2010-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP