Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var min

försona min själ
för jag har älskat
avgudat dig
drömt syndigt om dig
haft dig ständigt
i mina tankar
lekt kärleksfullt
med dig i drömmar har
jag har knullat dig
i skör skepnad
jag åtrått dig
i evighet
sluts cirkeln
vill du vara min ?




Fri vers av Drömkram
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-19 23:22



Bookmark and Share


  horror vacui
men oj, vad vulgärt! :P
spexigt!
2010-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Drömkram
Drömkram